sssofiajansson

"Fröken"

Kategori: Allmänt




Har varit vikarie idag på förskolan idag igen. Imorgon börjar jag 07.15 slutar 15.45 på förskolan och ska direkt till konserthuset för att jobba kväll där! Känns skönt att ha mycket jobb innan jul. 
Hoppas att snön kommer snaaaart!!
Blev förresten ginger igår efter en avfärgning..

KOMMENTARER:

  • Wrida säger:
    2013-11-06 | 22:27:30
    Bloggadress: http://blogg.improveme.se/wrida/

    Sv: Det säger jag inget om, utan att då man ser örnen tänker man nazist. Örnen är deras kännetecken. Om man ser någon på stan med den örnen är inte direkt det första man tänker på makt, utan massmord. Det är det som det förknippas med :) <3 Aldrig sagt att det var hitlers örn, utan att man delar nazismen med att gå runt i dessa kläder med örnen på. Men det är som sagt bara min åsikt! <3 Det är ju synd att den förknippas så, men jag vet att märket visste detta då de skapade sin logotyp <3 Tog upp det i en video för att jag tyckte att det var fel att en ung flicka sa till sina läsare att köpa dessa kläder, då de riktigt unga läsarna inte visste vad det stod för :) <3!!

    Svar: Hihi jag förstår vad du menar :) <3 Jag tycker att man ska sluta vara så svensk och våga stå upp för någonting, om alla skulle använda dessa kläder skulle örnen bli igenkänd som makt och styrka precis som i många andra länder! :) Att man får bort det negativa som skapades långt efter logotypen skapades. våga ta fram det positiva som den alltid stått för! :D <3<3
    Sofia Jansson

Kommentera inlägget här: